create a website for free

Για τις επιχειρήσεις εστίασης το "φυλλάδιο" σημαίνει πολλά.

Είναι μενού, είναι τιμοκατάλογος, είναι διαφήμιση, είναι εταιρική ταυτότητα! 

ΣΕΒΟΜΑΣΤE ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΑΣ

Γιατί είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας, αλλά και η προσδοκία των στόχων σας.

Οφείλουμε λοιπόν να του αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα αυτή και να το μεταχειριζόμαστε κατάλληλα, ώστε να διατηρήσει την αξία και την αποτελεσματικότητά του.

Γιατί να προτιμήσετε την NetPublic

Οι λόγοι που μας προτιμάτε

Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα

Σεβασμός στο brand που εκπροσωπούμε. Οφείλουμε να μεταφέρουμε την δική σας αντίληψη κι αισθητική στο πεδίο και να προστατεύσουμε το κύρος σας.

Σωστός αρχικός σχεδιασμός και υλοποίηση. Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αλλά και η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη.

Διαρκείς επιτόπιοι έλεγχοι. Διότι πρέπει να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του έργου από διάφορους παράγοντες και υπό όλες τις συνθήκες.

Αναλυτικό και συνεχές reporting. Ηλεκτρονικοί χάρτες κάλυψης και παρακολούθησης της υλοποίησης.

Άριστη υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό

Αξιόπιστοι και ικανοί επόπτες, άριστοι διανομείς. Επιλεγμένοι προσεκτικά με πρωτεύοντα κριτήρια την προσωπικότητα και την ικανότητα.

Επικαιροποιημένοι χάρτες. Τα δημογραφικά δεδομένα αλλάζουν και η ακρίβειά τους είναι πολύ σημαντική στην υλοποίηση κάθε έργου.

Χρήση τεχνολογιών αιχμής. Για άρτιο αποτέλεσμα αλλά και για να διευκολύνουμε την δουλειά μας.

διανομή σε γραμματοκιβώτια

Door To Door (Διαμερίσματα)

Κατά την διανομή των διαφημιστικών εντύπων, οι διανομείς μας ζητούν ευγενικά να τους επιτραπεί η είσοδος, δηλώνοντας την ιδιότητά τους. Κατόπιν, ξεκινώντας από τον τελευταίο όροφο αφήνουν ένα έντυπο σε κάθε διαμέρισμα, εναποθέτοντάς το, σύμφωνα με τις οδηγίες σας, πλάι στην πόρτα εισόδου, ή πάνω στην λαβή της πόρτας (εάν υπάρχει λαστιχάκι ή κορδέλα για την χρήση αυτή)

Στην περίπτωση που απαγορεύεται η είσοδος με σχετική ένδειξη, ή που δεν είναι γενικότερα εφικτή η είσοδος στο κτήριο (πχ. απουσιάζουν όλοι οι ένοικοι) τότε αποχωρεί, σημειώνοντας την ακριβή διεύθυνση προς ενημέρωσή σας.

Η διαδικασία διανομής στο σύνολό της ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (επιφορτισμένο επίσης με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό). Με το πέρας της διαδικασίας σας παραδίδεται χάρτης της περιοχής που καλύφθηκε καθώς και ενημέρωση με τα σημεία που παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Το κόστος της διανομής ξεκινάει από 32€ ανά 1.000 έντυπα και εξαρτάται από την περιοχή διανομής (πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη περιοχή) και από το είδος του εντύπου (μέγεθος, βάρος, κλπ).

διανομή door to door

Γραμματοκιβώτια

Κατά την διανομή των φυλλαδίων, οι διανομείς μας αφήνουν ένα έντυπο σε κάθε γραμματοκιβώτιο, τοποθετημένο με τάξη, ώστε να μην προκαλεί αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχουν "ονομαστικά" γραμματοκιβώτια τότε τα αφήνουν στο ειδικό (ή "γενικό") γραμματοκιβώτιο με την ένδειξη "Διαφημιστικό υλικό".

Στην περίπτωση που απαγορεύεται η είσοδος με σχετική ένδειξη, ή που δεν είναι γενικότερα εφικτή η είσοδος στο κτήριο (πχ. απουσιάζουν όλοι οι ένοικοι) τότε αποχωρεί, σημειώνοντας την ακριβή διεύθυνση προς ενημέρωσή σας.

Η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων στο σύνολό της ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (επιφορτισμένο επίσης με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό). Με το πέρας της διαδικασίας σας παραδίδεται χάρτης της περιοχής που καλύφθηκε καθώς και ενημέρωση με τα σημεία που παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Το κόστος ξεκινάει από 25€ ανά 1.000 έντυπα και εξαρτάται από την περιοχή διανομής (πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη) και από το είδος του εντύπου (μέγεθος, βάρος, κλπ.

διανομή σε χώρους εργασίας

Χώροι εργασίας

Κατά την διανομή των διαφημιστικών εντύπων, οι διανομείς μας εισέρχονται σε εργασιακούς χώρους ισογείου με ελεύθερη πρόσβαση (καταστήματα, τράπεζες, γραφεία, κλπ) και αφήνουν το έντυπό σας σύμφωνα με τις υποδείξεις σας. Σε κτήρια μεγάλων εταιρειών, ζητούν ευγενικά να τους επιτραπεί η είσοδος, δηλώνοντας την ιδιότητά τους. Κατόπιν, διανέμουν τα έντυπα στα εσωτερικά γραφεία. Εάν δεν επιτραπεί η είσοδος, παραδίδουν αριθμό εντύπων στην υποδοχή ή στην υπηρεσία security. 

Η διαδικασία διανομής στο σύνολό της ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (επιφορτισμένο επίσης με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό). Με το πέρας της διαδικασίας σας παραδίδεται χάρτης της περιοχής που καλύφθηκε καθώς και ενημέρωση με τα σημεία που παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Το κόστος της διανομής ξεκινάει από 30€ ανά 1.000 έντυπα για εργασιακούς χώρους ισογείου με ελεύθερη πρόσβαση ή 40€ ανά 1.000 έντυπα για κτήρια μεγάλων εταιρειών και εξαρτάται από την περιοχή διανομής (πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη περιοχή) και από το είδος του εντύπου (μέγεθος, βάρος, κλπ)

Mailbox Economy

Ιδανικό για μικρά budget αλλά και για επαναληπτικές διανομές συντήρησης

ΜΕΙΩΣΗ

- στο κόστος εκτύπωσης
- στο κόστος διανομής
- στις απώλειες εντύπου

ΑΥΞΗΣΗ

- στην καλυπτόμενη περιοχή
- στην αναγνωσιμότητα του εντύπου

Μειώστε σημαντικά το κόστος της εντυποδιανομής σας, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα της σωστής διαφήμισης και προβολής

Αυτό επιτυγχάνεται έχοντας ως στόχο της διανομής το κτήριο και όχι την οικία. Έτσι εξοικονομείται σημαντικός αριθμός εντύπων (έως και 70%), μειώνοντας τόσο το κόστος εκτύπωσης, όσο και διανομής.

Τα έντυπα αφήνονται στα γραμματοκιβώτια και στις εισόδους των κτηρίων, ώστε να ξεχωρίζουν (δεν αφήνονται μαζί με άλλα ανταγωνιστικά)

Δεν αφήνονται έντυπα σε οικίες που μοιάζουν ακατοίκητες ή που έχουν άλλα έντυπα συσσωρευμένα

Μέγιστος αριθμός εντύπων ανά κτήριο: 3 (ανεξαρτήτως του αριθμού των διαμερισμάτων)

Mailbox Economy
Συγκριτικό τιράζ και ενδεικτικό όφελος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Εξαρτώνται από το είδος του εντύπου, το μέγεθος, το βάρος, κλπ.

Δήμος / Περιοχή Κανονικό Τιράζ Μειωμένο τιράζ
Mailbox Economy
Όφελος
Αγ. Παρασκευή24.00011.00055%
Αγ. Δημήτριος28.00016.00043%
Βύρωνας25.00011.50059%
Ζωγράφου28.0008.50070%
Καλλιθέα40.00013.00067%
Ίλιον31.00018.00042%
Ν. Σμύρνη31.80011.00065%
Π. Φάληρο27.0009.50065%
Χαλάνδρι29.80015.00050%
Χολαργός13.0005.00062%

Αυξήστε τις παραγγελίες
σας με οικονομική
και έντιμη εντυποδιανομή.

Γιατί η διαφήμιση
δεν είναι πολυτέλεια,
είναι ανάγκη!

Ξεκινήστε τώρα!

Καλέστε: 2106728225 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Σχεδιασμός, ανάπτυξη & υλοποίηση: NetPublic
© Copyright 2012-2019 NetPublic - All Rights Reserved